Vaalihuumaa tai sitten ei

Kaikki blogit puheenaiheesta Juha Mäenpää

Vihreät sinivuokot ja muut vieraslajit

Poliisi jatkaa tutkintaa kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) osalta tämän turvapaikanhakijoihin liittyneestä puheenvuorosta https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6e02c805-67a5-4106-980c-7232128daf14, vaikka vastaavasti Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) perussuomalaisiin kohdistuneen rasisti-nimittelyn osalta poliisi ei epäile rikosta https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006196298.html

Kansanedustaja lain yläpuolella?

Poliisi ja valtakunnansyyttäjä kertoivat eilen päättäneensä suorittaa esitutkinnan kansanedustaja Juha Mäenpään puheista – neuvottelujen jälkeen. Pohdinta oli tarpeen erityisesti siksi, että Mäenpää esitti mm. turvapaikanhakijoita vieraslajeihin vertaavat puheensa eduskunnassa, jonka puitteissa kansanedustajan syytesuoja on poikkeuksellisen vahva.

Ole hiljaa ja maksa

Professori Martin Scheinin on vaatinut poliisitutkintaa Juha Mäenpään (PS) eduskunnassa käyttämän puheenvuoron johdosta. Scheininin mielestä Mäenpää olisi syyllistynyt kansanryhmää vastaan kiihottamiseen. Näin siitä huolimatta, että turvapaikkahakemuksen jättäminen ei ole ko. lainkohdassa mainittu peruste, jonka solvaamisesta voisi ylipäätänsä syyllistyä kyseiseen rikokseen.

Notre Dame tulessa

Suomessa on eduskuntaan valittu edustaja, herra Juha Mäenpää, joka on kiittänyt jumalaansa jonkun yrityksestä tuhopolttaa vastaanottokeskus. Konservatiivinen kristillinen oikeisto ja perussuomalainen puolue tiivistää välejään. Sen nyt ainakin tietää konservatiivisesta kristillisestä oikeistosta että satanisti on sille pienempi kauhistus kuin vihervasemmistolainen kristitty naispappi tai " kulttuurimarxilaisuus" tai tasavertainen avioliittolaki. Pariisissa Notra Dame on liekeissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä